Opzien tegen prikken komt vaker voor dan je denkt!

Opzien tegen prikken is heel vervelend, maar kan ook ernstigere gevolgen hebben. Sommige mensen zien namelijk zo erg op tegen prikken dat zij zich niet laten vaccineren of medische behandeling uitstellen. Zie jij op tegen prikken of wil je iemand helpen die er tegen opziet? We vertellen je graag hoe je hiermee om kunt gaan.

Opzien tegen prikken komt vaker voor dan je denkt

Heb jij last van pijn bij prikken?

Hoe ervaar jij pijn bij prikken? En wat kun je doen om de pijn te verzachten? Wist je dat je Emla pleisters kunt gebruiken voor verschillende toepassingen? Ontdek hoe Emla pijn van het prikken verzacht.

Als prikken bij jou pijnlijk is

Ontdek hoe Emla pleisters de pijn bij prikken verzachten

Emla pleisters

7 tips om prikken minder vervelend te maken

We hebben 7 tips voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen als je opziet tegen prikken. Want we weten hoe vervelend het kan zijn als je opziet tegen het prikken. Erover praten is de eerste stap. Ook kun je de pijn van het prikken verzachten met Emla pleisters.

7 tips bij het prikken

Prikken of kleine huidingrepen bij kinderen

Niet alleen jonge kinderen maar ook jongeren zoals studenten ervaren in 20-50% van de gevallen weerstand tegen prikken. Hoe kun je jouw kind helpen om dit te overwinnen? Een Emla pleister verzacht de pijn bij prikken. Daarnaast zijn er nog meer dingen die je kunt doen om het prikken minder vervelend te maken voor jouw kind.

Prikken bij kinderen